Un miliard de euro a fost împărțit de o mână de oameni conectați prin relații personale, afaceri sau interese politice. Banii au fost trimiși de Bruxelles prin mecanismul Investiției Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD), cu cel mai mare buget dintre toate ITI-urile Europei.

Instrumentul a fost conceput de fostul ministru Eugen Teodorovici, iar banii au fost gestionați de facto de prietenul său Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. În prezent, Teodorovici monitorizează, în cadrul Curții de Conturi, modul în care au fost împărțiți banii europeni.

Teodorescu și oamenii din jurul lui au beneficiat de banii ITI DD. Compania baronului PSD a obținut fonduri pentru o unitate turistică, dar la adresa pensiunii funcționează o clinică medicală deținută de protejata sa, deputatul PSD Mirela Furtună, care în ultimii ani a agonisit o avere considerabilă.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Consumatoare de Bani europeni, sunt si niste ONG-uri, cu obligatia de protejare a faunei si florei din Delta, unde sunt profitorii ong-isti, cum au cheltuit fondurile Europene, astia sunt fara culoare politica, dar, mult mai rapace la jaf de bani. Incendiile din Delta, poluarile apei urmate de moartea pasarilor si animalelor din Delta - cum au prevenit ONG-urile alea dezastrele ?! Cine sunt sefii ong-isti ?

28 februarie 2021 7:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.