Oamenii de știință care cercetează viața marină susțin că oceanul ar putea oferi remedii pentru o serie de boli dacă s-ar face mai multe cercetări în acest sens. În prezent, aproximativ 80% din suprafața oceanelor este încă necartografiată, ceea ce înseamnă că potențialul complet al acestora, ca resursă pentru medicină, este încă în mare parte necunoscut.

Oceanul a fost privit, de secole, ca o resursă pentru diverse remedii medicale, dar acum, cu atât mai mult, oamenii de știință spun că sunt necesare mai multe resurse pentru a valorifica potențialul mediului marin.

Dr. Vladimir Ryabinin, coordonatorul unui proiect lansat tocmai pentru a răspunde nevoilor acestor cercetări, susține că oceanul ne-ar putea ajuta să găsim un remediu pentru o serie de boli - inclusiv pentru cele cauzate de Covid-19.

Integral pe Digi24Comentarii

Dan Așa zisi ziariști, pentru că ziariști adevărați nu mai există, cei de pe vremea lui Ceaușescu macar erau profesioniști dar, erau obligați să facă concesii ptr a supraviețui, ăștia de acum, începând cu ctp și terminând cu , nici nu știi cum sa-l denumești, ptr că are numai defecte, cartianu, nu fac decât să vina cu știri de doi lei și să le cânte în strună calor de la putere pentru un blid de linte.Se întreabă de ce nu le mai citesc oamenii fițuicile , ce să citești in foile lor, sau mai nou in știrile lor on- lime? Doar minciuni și baliverne, dovada și acest articol de rahat.Ba, o să ajungeți să vă citiți sau accesa între voi, și o să dispăreți că profesie.

28 februarie 2021 9:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.