România va avea drone de luptă! Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a anunțat, în timpul dezbaterilor privitoare la Bugetul pe 2021, care sunt direcțiile principale de investiții ale Armatei.

Ministerul Apărării Naționale va derula, din 2021, două noi programe de înzestrare ale armatei. Este vorba despre achiziția de drone militare și de autovehicule blindate 4×4.

Ministrul Nicolae Ciucă a vorbit despre acestea într-o intervenție avută la dezbaterile pentru bugetul de stat pe 2021. Reamintim că Bugetul de stat și cel de asigurări sociale au fost dezbătute în comisii în acest sfârșit de săptămână.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Oltean Nu conteaza casanatatea, invatamantul si infrastructura sunt la pamant ! Vrem arme, total nutile, dar care sa afecteze serios finantele Romaniei, si asa la pamant. Politicienii care aproba asa ceva - criminali !

1 martie 2021 5:40

plecat scuze am gresit , tot e bine. Neaparat mai trebuie sa facem si noi cate ceva, mai ales pe militar...

28 februarie 2021 18:36

plecat Firma Elbit va deschide o linie de asamblare a dronelor tip Hermes 450 în România. Ea va face asta în colaborare cu marile companii din industria aerospațială din țara noastră.

28 februarie 2021 18:35

plecat Sigur nu facute la noi , corect?

28 februarie 2021 18:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.