Suedia se confruntă de trei săptămâni cu o creştere cu 10% a infecțiilor şi înregistrează o rată înaltă a spitalizărilor, autorităţile sanitare considerând marţi că ţara se îndreptată spre al treilea val al pandemiei, relatează EFE și Reuters, potrivit Agerpres.

Numărul total al cazurilor a ajuns la 669.113, cu 11.804 mai multe decât vineri, iar cel al deceselor la 12.882, cu 56 noi decese şi o incidenţă de 497 de contagieri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate de Agenţia de Sănătate Publică (FOHM).

„Se pare că ne îndreptăm spre al treilea val. Vaccinurile nu vor putea stăvili răspândirea. Aproape că nu se exclude un scenariu cu o mai mare contagiere la primăvară”, a declarat la o conferinţă de presă, epidemiologul şef al FOHM, Anders Tegnell.

Integral pe HotnewsComentarii

@zaha Nu, doamna Bittman nu cântă manele, dar ascultă Bach, iar Bittman fiul în niciun caz nu este dus (sau adus) cu pluta în materie de medicină. Dinspre partea medicinei, fii convins că îngrozitor de mulți doftori de școală nouă le au cu această veche și nobilă profesie cum le am eu cu extratereștrii. In vremurile astea, ferească Dumnezeu să ajungi în spital. Mai bine te autointroduci singur în sacul de plastic. Mai primesc „aparținătorii” și o sumă frumușică de bani...

3 martie 2021 11:20

Zic și eu Nu. Noi te oferim pe tine, că rezonezi fantastic cu suedezii pe plan LGBT!

3 martie 2021 11:05

Zic și eu Nu. Noi te oferim pe tine, că rezonezi fantastic cu suedezii pe plan LGBT!

3 martie 2021 11:05

Pt.@zaha Mama lui Bittman o fi o doctorita extraordinara, dar pacat de fiul ei ! El stie tot atata medicina cat stie mama lui sa cante manele.

3 martie 2021 11:03

Zic si eu Singura solutie eficace a Suediei ar fi sa o naturalizeze pe d-na Sosoaca.Noi o oferim gratis si cu mult entuziasm.

3 martie 2021 10:57

v Cam cite valuri de gripa "prognozeaza" acesti specialisti? Oare nu mai bine se incearca si tratarea acestei maladii

2 martie 2021 23:45

@zaha Măi caca/zaha, Dan Bitman se referea la conceptul de „imunizarea de turmă”, adică imunizarea unei populații prin trecere acesteia prin boală. Ulterior, autoritățile medicale suedeze trecut la formula clasică de restricții. respectiv mască, izolare, vaccinare etc. Aceasta deoarece covidul a facut ravagii printre vârstnici, guvernanți și-au reproșat faptul că nu au știut să-și protejeze bătrânii. Au recurs, firește și la vaccinarea în masă. Și care a fost rezultatu? Epidemiologul șef suedez Anders Tegnell constată că Suedia se îndreaptă cu pași repezi spre un al treilea val de infecții cu coronavirus și avertizează că „vaccinurile nu vor putea stăvili răspândirea”. Cu alte cuvinte faimoasele vaccinuri hamericane sunt un fel de frecție la piciorul de lemn. Cretinii din România care „dăi si luptă” cu pandemica, în loc să autorizeze sfânta ivermectină pentru tratarea anticovid a oamenilor, pompează sacii de bani în haznalele financiare ale producătorilor americani de vaccinuri pe bază de ARN, generatoare de organisme modificate genetic, OMG-uri, dacă știi ce-s alea. Dacă nu știi, nu te grăbi să-l ironizezi pe Dan Bitman. El este doar un artist, dar ceva medicină știe de la mama sa, o doctoriță extraordinară.

2 martie 2021 21:21

zaha si Bitman asta care vroia sa fim ca Suedia.Mare patriot

2 martie 2021 19:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.