Dan Bittman a sărit în apărarea senatoarei Diana Şoşoacă, după ce aceasta a fost exclusă din partidul AUR, şi a explicat că "dacă aveam 20 ca ea, eram Suedia, nu România".

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu, Dan Bittman a lăudat-o pe Diana Şoşoacă şi s-a referit la ea ca la un "semnal de trezire" pentru românii care şi-au uitat drepturile.

"Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot", a declarat Dan Bittman.

Cântăreţul a precizat că senatoarea dată afară din partidul AUR se luptă pentru "drepturile" românilor care au uitat că au aceste drepturi.

"Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprimă. Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii.

Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apără legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidenţiale – pentru că preşedintele încalcă legea în fiecare zi", a mai spus Bittman.

De asemenea, artistul a spus că o consideră pe Diana Şoşoacă "un adevărat avocat al poporului".

"Alţii dau cu invective în ea pentru că e pe interese, întreaga presa e pe interes, e plătita… presa liberă e o poveste. Fără îndoială, Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partidul ei nu au ştiut să renunţe la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia menţinută, pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invităm şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată", a mai declarat Dan Bittman.


Comentarii

Ie-te pubula! Te pomenești că eșt tu geto-dac! Poate unul belit împrejur... Cinste lui Dan Bitman și d-nei Șoșoacă!

3 martie 2021 11:01

Ie-te na ! Acest "geto-dac" Bittman ii ia apararea d-nei Sosoaca gandindu-se la buzunarul sau care se goleste din cauza restrictiilor pandemiei.Pai ce gheseft sa mai faci in astfel de conditii vitrege ?

3 martie 2021 10:51

ion "Chiar nu se vede ca ascensiunea AUR este copie la indigo a ascensiunii partidului nazist din Germania interbelica ?"- zice ala cu Olteanul, el si toti cei care-au etichetat pe dna. Sosoaca cu comportamentul - care este in fapt al "guvernului meu" si-al lui Johanis, sunt gras platiti s-o denigreze pe luptatoarea asta pt interesele romanilor. Le-a intrat morcovul, ca femeia aceasta, este in top-ul preferintelor politice ale cetatenilor.

3 martie 2021 7:21

Muie jegului de postac Psd-ist @ABCD. Si tu meriti imputit de postac Psd-ist ABCD f***t in gura pana nu mai poti respira si curvei nebune Sosoaca numai p** e in gura...numai un jeg de postac Psd-ist poate comenta in felul asta.

2 martie 2021 22:50

Oltean Daca mai erau 20 ca ea eram mega - Auschwitz. Chiar nu se vede ca ascensiunea AUR este copie la indigo a ascensiunii partidului nazist din Germania interbelica ?

2 martie 2021 20:26

zaha doamne fereste au un indice de mortalitate mai ceva ca romania,si sunt 20 dar si mii de vindecati in spitale care stiu cum e boala

2 martie 2021 19:38

ABCD Aveti putina rabdare, dna. avocat Diana Sosoaca, va fi Presedintele ales al Romaniei ! Priviti cum se lupta ca o leoaica, pt interesele romanilor, calcate in picioare de rezistaci si de Herr Johanis. Astia nu merita decat insulte si scuipati in ochi, si, ocazional, suturi in koor.

2 martie 2021 19:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.