Bugetul pentru anul 2021 este un buget curajos, orientat către dezvoltarea României, de aceea, are nevoie de o execuţie bună, însoţită de reforme structurale reale, a scris ministrul Muncii, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

"Bugetul pentru anul 2021 este un buget curajos, orientat către dezvoltarea României. De aceea, are nevoie de o execuţie bună, însoţită de reforme structurale reale. La Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, vom finaliza în cursul acestui an cele mai ample reforme în domeniul sistemului public de pensii, al sistemului de salarizare, al măsurilor de asistenţă socială şi al politicilor de ocupare", a arătat ministrul Muncii.

Integral pe AgerpresComentarii

ciclop turcana , care pana acum in politica a fost ca musca la arat din fabula Musca la arat de Alecu Donici se baga in vorba ca musca in curul calului ,ea mare habarnista , specalista in limba rusa cu studii la Moscova isi da cu parerea despre buget, ea care nu are alta competenta decat ca este "consateanca " cu presedintele navetist , membra a "guvernului meu " care impreuna cu cel care l-a mosit , presedintele navetist , au alcatuit un grup infractional si incalca flagrant legea lipsindu-i pe pensionari de drepturile prevazute in lege la fiecare inceput de an. Noi pensionarii ii asiguram ca ii vom ajuta , la laegerile amnticipate si la destituirea presedintelui navetist sa scape de povara guvernarii si de naveta saptamanala de la Sibiu . Si o intrebare : cate pensii medii ne costa pe noi pensionarii naveta saptamanala a presedintelui.!!!, pohta ce a pohtit = mofturile si nazurile prezidentiale .

3 martie 2021 21:07

pop Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

3 martie 2021 7:21

Plecat Da, provocare mare. Cum poți avea un aparat de stat cu influente de gândire staliniste care tehnologic abia intra in anii 90 și aparatul asta corupt ,ineficient, pilos, șpăgar să ajute economia privată sa fie inovatoare, competitivă și performanta. Toate astea încercând să nu schimbi nimic pentru ca sa nu superi pe nimeni. Și ne plângem ca suntem o colonie... Da probabil Colonia stafiei lui Stalin...

2 martie 2021 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.