Ministrul Justiției, Stelian Ion, a afirmat marți seara că, deși a formulat o plângere penală după evenimente de la mitingul diasporei din august 2018, nu va comenta „deznodământul de astăzi din dosarul 10 august” și că știe, ca cetățean, ce are de făcut în această privință. Ministrul a mai spus că nu există stat de drept fără o justiţie independentă şi funcţională, dar că „anomaliile sistemice trebuie înlăturate”.

„Am fost pe 10 August 2018 în Piața Victoriei alături de familie, prieteni şi colegi. Am văzut ce s-a întâmplat acolo. Am inhalat gaze lacrimogene, iar unii dintre prietenii și colegii mei au fost bătuți și răniți. Doar pentru că au îndrăznit să își strige nemulțumirea față de niște guvernanți iresponsabili, care ne amanetau viitorul copiilor și încercau să ne arunce la marginea lumii civilizate. Deși eu însumi am formulat o plângere penală după acele evenimente, nu am să comentez deznodământul de astăzi din dosarul 10 august. Nici nu am să vă împărtășesc emoțiile și sentimentele mele legate de acest subiect. Ca cetățean, eu, unul, știu ce am de făcut în această privinţă”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Ministrul Justiției susține că înlăturarea „anomaliilor sistemice” este unul dintre obiectivele mandatului său și că sistemul de justiție are nevoie „de o reformă profundă”, iar legile după care funcţionează trebuie îmbunătăţite.

Integral pe G4media.roComentarii

Animalul neomarxist Asemeni unui celebru personaj de-al lui Moliere, idiotul ăsta nici nu știe că vorbește în proză! Cu alte cuvinte este un neomarxist convins, dar nu știe ce este acela neomarxism. Este rezistac, dar nu știe ce e mișcarea #resist inspirată de neomarxistul neonazist Soros! Or să se inflameze idioții cum că mânjesc memoria mortăciunii de Soros, dar ei nici nu știu, nici nu vor să afle că acest nenoroci, încă adolescea fiind, a lucrat în cadrul unui birou nazist din Budapesta, unde erau triați evreii ce urmau să fie trimiși la Auschwitz, sau în alte lagăre de exterminare, după ce li se confiscau averile. După 1945, în fața pericolului de a fi tras la răspundere, ipochimenul a roit-o la Londra pentru a studia neomarxismul cu un oarecare Popper, evreu și el, fost profesor la Școala (neomarxistă) de la Frankfurt. Ulterior s-a specializat în speculații bursiere pe Wall Street (Hamerica) sub pulpana familiei Rotschild. Acum ciumeții demantelați mental de socialiasmul soroșist se ocupă cu dărâmarea statuilor trecutului, cu distrugerea instituției familiei, cu dărâmarea bisericilor, cu practicarea inversiunilor și perversiunilor sexuale, cu schimbările de sex, cu transplanturi de cap și modificarea genetică a rasei umane cu ajutorul unor așazise vaccinuri. Asta ești și tu, băh Stelică prostu, ajuns ministru seminanalfabet de târlă neomarxistă., ca mulți dintre colegii tăi de haită!

3 martie 2021 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.