Europarlamentarul Cristian Bușoi, președinte Comisia de Industrie, Cercetare și Energie (ITRE) din Parlamentul European, atrage atenția asupra faptului că dacă nu ar fi făcut parte din Uniunea Europeană, România nu a fi avut acces rapid la vaccinurile anti-COVID-19.

Cristian Bușoi precizează că susține poziția PPE privind continuarea presiunii făcute de Comisia Europeană asupra companiilor producătoare de ser anti-coronavirus, în sensul ca acestea să livreze numărul de vaccinuri asumat și să crească producția.


Comentarii

Idiotule Busoi sa mananci un cacatoi! Fara UE Romania avea institutul cantacuzino in functiune si-si producea singura vaccinul mancamiai PULA!

3 martie 2021 16:47

Și la ce bun vaccinul, broscoiule mic, dacă imunitate ioc, iar valul al treilea ecce pe țeavă? Ba mulți gorobeți vaccinați se (re)infectează cu pârdalnicul de Covid, sau chiar părăsesc plaiul mioritic pentru un alt plai cu verdeață mai puțin deșertificată spre deloc față de Bărăganul nostru? De când ți-ai părăsit meseria de doftor pentru bănoasa curvăsăreală de la Bruxelles, se pare că ai uitat și puțina carte pe care o știai, dar, mai ales, zestrea de bun simț. Pe asta, dacă ai avut-o vreodată...

3 martie 2021 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.