Mai mulți polițiști sunt audiați, chiar în acest moment, de procurori. Agenții sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzați că au răpit și torturat mai multe persoane.

Este vorba despre 9 agenți de poliție, 7 de la secția 16 din Capitală, unul de la Poliția Ilfov, iar despre a noua persoană nu sunt, în acest moment, informații.

Aceștia au ajuns, în urmă cu scurt timp, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Surse apropiate anchetei spun că este posibil ca oamenii legii să fie reținuți pentru 24 de ore iar, mai apoi, prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Este un dosar deschis în urma unei sesizări făcute de ofițerii de la DGA după ce, în luna august a anului trecut, doi bărbați au depus o plângere potrivit căreia, la stația de metrou Eroii Revoluției, ar fi fost bătuți, băgați cu forța în mașină și duși pe un câmp în apropiere de Jilava unde ar fi fost torturați.


Comentarii

Ecce Kurrupt Deci la asta s-a redus scandalul Democrăcănarea de la 10 August!? Milițienii pizdaci a maltratat doi guguștiuci însetați de libertate anală... I-a luat chiar din stația de metrou Eroii Cacatifelației, i-a dus cu duba pe câmp lângă Jilava unde le-a tras șuturi în kurcubeu... Ce părere are Klaussfinkter Wurst Johannis de asta? Ecce Normal?

3 martie 2021 17:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.