Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat, miercuri, înfiinţarea Comisiei tehnice pentru sportul de performanţă, care va avea ca scop, printre altele, elaborarea unei metodologii de supraveghere şi control asupra derulării proiectelor federaţiilor şi cluburilor şi îndeplinirea obiectivelor acestora.

"S-a constituit, prin ordin de ministru, Comisia tehnică pentru sportul de performanţă, formată din 15 persoane cu experienţă vastă în domeniul antrenoratului, strategiei sportive, metodologiei, cercetării, din sportivi de performanţă şi profesionişti în drept. Trebuie să recuperăm cât mai repede din avansul pe care îl au faţă de noi ţările cu o strategie sportivă elaborată şi funcţională. Am identificat foarte mulţi factori care otrăvesc sportul românesc şi, mai mult de atât, suntem ca un vapor în derivă", a scris Novak pe pagina oficială de Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

Un om care am facut multa munca fizica si sport de amatori la viata mea Domnule Ministru, Atentie sportul de performanta deriva numai si numai din cel de masa. Daca poporul (copii acestora) face sport atunci va fi bine altfel este un esec. Bagati la cap acest lucru. Invers n-are nici ce-a mai mica importanta. Facand invers v-a fi sortit esecului orice initiativa.

3 martie 2021 19:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.