Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îi dă dreptate preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, care se arată deranjat de deciziile partidului privind instalarea unui prefect UDMR în judeţ fără consultarea filialei. Rareş Bogdan susţine că 10% din totalul voturilor PNL au fost aduse de echipa de la Cluj şi spune că vor găsi o soluţie ca Alin Tişe să rămână în partid.

"Alin Tişe are în spate presiunea primarilor, avem 58 de primari la Cluj. Cred că era nevoie să se gaseaca o soluţie de compromis. Cred că până la urmă Alin va rămâne in partid, vom găsi o soluţie, dar astfel de cazuri trebuie evitate”, a declarat Rareş Bogdan.

Integral pe AdevărulComentarii

ciclop pentru rares bogdan, nu cu R si nici cu B, as vrea sa te vad ingrijorat de soarta pensionarilor de care voi ""guvernul meu " si cel care l-a mosit - presedintele navetist va bateti joc in mod constant, ne-ati mintit in campania electorala si acum gugustiucul de cita a scapta porumbelul: aia era in campania electorala nu in programul guvernului. SA VA FIE RUSINE ""guvernul meu " si cel care l-a mosit - presedintele navetist - Daca nu sunteti capabili PLECATI, PLECATI CAT MAI REPEDE , SUNTETI O RUSINE !!!

3 martie 2021 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.