A apărut dovada că muncitorii din apartamentul groazei de la Onești au fost împușcați de polițiști. După ce fratale uneia dintre victime a declarat acest lucru, au apărut imaginile cu trupul neînsuflețit care confirmă informația. Pe abdomenul și pe pieptul victimei pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc.

Apare suspiciunea că bărbatul era în picioare atunci când a fost atins de proiectile. Dovada vine după ce, ieri, anchetatorii au negat că gloanțele au atins și victimele.

„Din ce am auzit ar fi fost lovit din greșeală cu niște gloanțe de cauciuc trase de polițiști în timpul intervenției. (…) Nu am apucat să văd, pentru că fratele meu a fost sigilat. Eu nu am văzut tot evenimentul, am fost puțin ferit. Oamenii spun că unul dintre oamenii sechestrați ar fi atacat agresorul.
Polițiștii ar fi trebuit să acționeze. Informațiile mele sunt de la firma de servicii funerare. Nu am informații de la spital și nici de la poliție. Ce aud vine de la oamenii din jur" a spus Paul Iștoan, la Realitatea PLUS.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.