Sindicatul Europol răspunde la câteva întrebări despre cazul Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și înjunghiați mortal, lansând și altele: „După cazul Caracal din urmă cu aproximativ doi ani a văzut careva vreo schimbare în afară de câteva decapitări din funcție?”.

Sindicaliștii denunță lipsa dotărilor corespunzătoare și aruncă săgeți și către șefii din Poliție.
„Cazul Onești nu este nici primul și nici ultimul care revoltă o întreagă țară după ce doi oameni au fost înjunghiați și uciși ca niște vite ținute în staul și care așteaptă să fie decapitate. Nu este doar un caz revoltător, ci este și unul care ne oripilează, iar modul în care s-a desfășurat nu ne poate decât să ne întărească ideea de premeditare a faptei de către ucigaș.
Întrebările pe care și le adresează toată lumea zilele acestea sunt: Au acționat corect polițiștii în acest caz? A existat o coordonare eficientă, iar resursele folosite au fost adecvate?

Ei bine, nu am văzut niciun șef din poliție care să iasă la rampă și să prezinte situația așa cum e ea, pentru că mâine dacă vom avea un caz similar, situația va fi la fel de catastrofală. Am văzut doar o reacție întârziată a ministrului afacerilor interne, abia la 3 zile după ”scripturi”, asta după ce în ședința de guvern de azi premierul Cîțu i-a transmis că vrea să identifice cu celeritate ”țapii ispășitori”.

Integral pe CotidianulComentarii

Ciobanu Mircea Nu au actionat corect. Nimeni nu a coordonat actiunea . Nici plan nu au.

4 martie 2021 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.