Profesorul Radu Gologan, care se ocupă de organizarea Olimpiadei Matematice din acest an, a susținut în mai multe postări pe Facebook faptul că au existat mai multe tentative de fraudare a acestui concurs.

Profesorul Radu Gologan susține că mulți părinți și-au îndemnat și ajutat copii să fraudeze prima etapă a Olimpiadei de Matematică. Însă, de asemenea, se pare că și mulți meditatori și-au adus „contribuția” la fraudarea concursului cu o tradiție de 110 ani în România.

„Prima fază a Olimpiadei Naționale Gazeta Matematică s-a încheiat azi. E minunat cât de mulți dascăli și susținători privați au sărit în ajutorul acestei inițiative în toată țară. Văd însă, cum ne și așteptam, părinți porniți pe reclamații acolo unde accidente de legătură pe internet au apărut. S-au reparat. E trist pentru noi, cei care ne-am salvat timpul să salvăm o competiție tradițională. Cel mai grav este însă, că în câteva locuri, unde a existat urmărire pe net, câțiva copii au apărut alături de părinții lor în fața camerei și atunci când li s-a atras atenția au închis conexiunea.

Integral pe GândulComentarii

Haoleo, cum le mai potrivește Dumnezeu! Mă și miram ca „Gândul” neomarxist să reproducă corect ieșirea în spațiul public a distinsului profesor, Radu Gologan, antrenor al elevilor români pentru Olimpiadele Internaționale de Matematică. Domnia sa a fost deranjat mai ales de scandalul provocat de un părinte nemulțumit că fiul său a fost depunctat la Olimpida națională de matematică. Profitând de faptul că ediția din acest an s-a desfășurat online din cauza pandemiei, loaza, ajutată îndeaproape de tatăl său, a copiat pe rupte și în mod vizibil. Nostimada ecce că tatăl și fiul au participat împreună la celebra tentativă de lovitură de stat din 10 august 2018, iar în memoriul său către organizatorii Olimpiadei se întreabă indignat pentru ce au luptat ei în 10 august!!! De unde se vede „calitatea” morală și civică a „revoluționarilor” din celebra abrambureală neomarxisto-#rezistacă. Dacă nu primesc și ei cercificate (și penzii) de „rivoluționeri”, măcar să fie lăsați să performeze pe plan șicolar, pentru a ajunge măcar miniștri sau primminștri, dacă nu dulapuri pi la Cotroșeni...

5 martie 2021 1:12

Pute Copii se pregatesc de mici ca sa-i poata inlocui cu cinste si onor pe cai mari !!Vezi si cine sunt parintii si ce si cumn au absolvit scoli inalte,in munti !!Nu vedeti e ministru care are jena sa arate o diploma si e susutinut de indivizi de aceeasi teapa ,ce mare lucru e sa arati o diploma daca o ai ????Si te miri ca mii de romani capali pleaca ???

4 martie 2021 11:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.