Criminalul din Onești ar putea fi audiat astăzi, dacă starea de sănătate îi va permite acest lucru. Bărbatul a fost detubat și momentan se află internat în secția ATI. Medicii l-au operat și au scos din corpul lui 9 gloanțe, două letale și șapte de cauciuc. Între timp, este păzit de patru polițiști, relatează Realitatea PLUS.

Criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan, a fost transferat, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău, deoarece starea de sănătate se deteriorase. Acestuia i s-a efectuat un Computer Tomograf (CT) la cap, torace, abdomen, iar medicii erau în așteptarea rezultatului analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare.

"Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat", afirma, ieri, managerul Spitalului Municipal din Onești, Gelu Nicolcea, la un post de televizune.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.