Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate, că în şedinţa grupului parlamentar se va discuta despre cei care au votat „la două mâini” în Parlament, la dezbaterea bugetului pentru 2021 şi va urma să se decidă dacă aceştia vor fi sancţionaţi.

Social-democratul dar a mai adăugat că pentru a nu se mai repeta astfel de cazuri, ar trebui modificată legislaţia. Întrebat ce se va întâmpla cu parlamentarii PSD care au votat şi în locul colegilor care nu erau prezenţi în sală la şedinţa în care s-a aprobat bugetul pe anul 2021 într-o emisiune la Digi24, Marcel Ciolacu a transmis că legea trebuie modificată.

„Am văzut şi eu, a fost un caz. O să discutăm la grup despre acest lucru. Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua... Trebuie să modificăm legea. Dar au existat cazuri şi de la PNL şi de la USR. Cum poate fi stopat acest lucru? Prin lege. Prin sancţiuni. O să venim cu o modificare la Regulamentul camerelor”, a spus Ciolacu la Digi24

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.