Femeia care a omorât două fete cu mașina în sectorul 2 va ajunge, din nou, în fața polițiștilor astăzi. Aceasta a fost plasată sub control judiciar, deși s-a dovedit că băuse înainte de a se urca la volan. În tot acest timp, rudele fetelor ucise în accident sunt revoltate de această decizie. Cele două tinere vor fi înmormântate astăzi, împreună, la aceași oră, una lângă cealaltă, relatează Realitatea PLUS.

Parchetul a cerut marţi Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a femeii, acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dar un magistrat de drepturi şi libertăţi a respins cererea, alegând să o plaseze pe femei sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Procurorii au anunţat că au contestat decizia Judecătoriei Sectorului 2 prin care a fost lăsată în libertate femeia care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală, susţinând că aceasta avea o alcoolemie în momentul producerii accidentului de 0,80 g/l în sânge.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.