Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj prin care îi cere „de urgenţă” lui Stelian Ion, ministrul Justiţiei, să explice public cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul privind evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Preşedintele a mai spus că persoanele responsabile trebuie să răspundă pentru faptele lor.

„Solicit ministrului Justiţiei să explice public de urgenţă cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să ştie cine sunt cei vinovaţi de actele de violenţă împotriva manifestanţilor paşnici. Lucrurile nu se pot încheia aici şi de aceea am cerut ministrului Justiţiei şi ministrului de Interne să găsească soluţiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă.” a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Paulus Băshitul Adevărat vă spun vouă! Eu, Friedrich Preputzius Hemoroidus Șankrumus Fekalius von Paulus, alias Ecce Kurr Rupt și Kuminecăturile gemene, sunt nevoit să mă confesez vouă păcătoșilor poponari, că și eu sunt poponar, adicătelea transgendăr hermafrodit, adicătelea bărbat cu sex de femeie, conceput prin viol cu sodomizare în dosul mamei mele de către tatăl meu care era și el poponar. Și cum arianusul meu e numai franjuri de culoarea curcubeului, mă resemnez a vă spune, amin vouă păcătoșilor poponari ca și mine. Ecce normal că sunt poponar? Poponari din toate țările, uniți-vă! Legionari din toate țările, muiți-vă! Cu respec, Paulus Băshite, prooroc sfînt al Legiunii Ruginite Împuțite AUR

11 martie 2021 6:29

ion Nu va mai puneti la mintea caprarului sef Johanis, si nu va mai enervati degeaba, caci, nu da nimeni in Romania, nici o ceapa degerata pe golaniile si abuzurile cetateanului de trista amintire Johanis !

5 martie 2021 13:21

Probo Cu aceste luari de pozitie ale lui Iohannis si Catu, dreapta politicii romanesti si-a dat cu...stangul in dreptu'.Cei care credeau ca numai PSD foloseste astfel de metode "democratice " s-au lamurit.PSD-ul cred ca jubileaza .

5 martie 2021 11:43

Kuminecăturile Gemene Cred că mai confundat cu kuristul de serviciu care purta masca cu zâmbetul lui Ion Iliescu... Sălbaticule, probabil erai beat la balul vostru mascat de Crăcăciun... Am auzit că Cristian Homobuci cântă până în zori la tradiționalul eveniment sponsorizat anual de însuși Klaussfinkter Wurst Johannis...

5 martie 2021 10:51

Kuminecăturile Gemene Prietene, dâra de kăcat ecce deja acolo. Eu doar te trag cu nasul prin ea deoarece tu ori te prefaci ori nu o vezi și insiști ca repetentul că putoarea vine de altundeva...

5 martie 2021 9:20

ion Alooo! Herr caprar Johanis, explica bai, caprarule, cum a pagubit Sanatatea de miliarde Euro - pt vaccinuri expirate aruncate la gunoi, , Voiculescu falsificatorul de acte de studiu ?! Bai, Johanis....

5 martie 2021 7:35

Ecce Kurrupt Sunt făkut în kur, spurcat la suflet. Vreau numai pe invers să iubesc. Nu e loc de voi în lumea noastră, un Eurovizion plăcut vă doresc!

5 martie 2021 5:43

Oltean Cum ramane cu separarea puterilor in stat ? A cere justitiei explicatii inseamna presiune politica - ingerinta - in treburile ei.

5 martie 2021 5:26

Kuminecăturile Gemene Vreau să bat din gură în neștire, și pe invers să iubesc. Nu contează cât de rupt am kuru, ci contează cât și cum beșesc... Încă odată cu toții!

5 martie 2021 4:24

Vă rog a se citi CONSTITUȚIA, o frază de Werhner Crăcănată! Scuze pentru bietul dactilograf neinstruit de către Cacademia de Informății!

5 martie 2021 0:17

CONSTITȚIA o frază de Werhner căcănată! Măh, dar Duiapul aista e gol-goluț la mansardă! Sau se crede jmeker. Pe de o parte, vrea să recucerească „inima” lipsă a jăndarilor, glorioșii urmași ai fostelor trupe de securitate, pe de alta, n-ar vrea să piardă nici iubirea năpraznică a tăurașilor din USR+, care cum văd geaca roșie werhneriană, aud la intensitate maximă aria Toreadorului din opera CARMEN, se ăncolonează în formațiunea numtă cireadă și, boncăluind din adâncul bojocilor umflați cu lucerna donată de bănci și de multinaționale, se reped să ia în coarne Palatul Victoria, să dea cu molotoave în jăndari și să înalțe ruguri din mobilierul stradal. Plus pavelele din caldarâm!!! Să semene asta a tentativă de LOVITURĂ DE STAT, marele vis teutonic al unei nopți walpurgice de august?! Nici vorbă, tovarășelor judecătorițe ppizdace! A fost doar o blândă mustrare cu „Muie PSD” și „Moarte Pizdacului DRACNE” a ălora care „nu vrea” să lase locul liber pentru „Gubiernul Meu”. Așa că io, Klaus Kurus Werhner, mă cac incă și incă un dat pe ea de Constituție, vă ordon, diloc distinselor doamne judecătorițe, să vă faceți seppuku, să desființați odioasa voastră sentință definitivă referitoare la 10 avgust și să dispăreți dracului din regatul mieu. Așe să-mi ajute Baphomet! Muie PSD! Ah, de când nu m-am mai răcorit cu vorba asta scurtă, la fel de inteligentă precum scărpinarea porcului pe burtă!

5 martie 2021 0:13

Din gresala in gresala spre "victoria finala" Din nou o mare gresala a asa zisului presedinte care intra in ingerintele justitie. Este chiar un tip ce nu pricepe nimic din insemnatatea puterilor statului. Asta este chiar "bica satului" sau "mose comunala" adica el stie tot si le face pe toate. Este sigur ca va ajunge la lada de gunoi a istoriei peste un timp foarte scurt.

4 martie 2021 18:33

Kuminecăturile Gemene Să cântăm cu toții: Nu contează cât de franjurat am sfinkterul, ci contează cât și cum beșesc. Repetenții fără vină cer să se facă lumină.

4 martie 2021 18:00

v "Asa trebuie " Ghiolbanis, sa dai indicatii Justitiei ca nu ti-a iesit lovitura de stat. Chiar daca acuma ai guvernul meu cu tot cu parlament, opozitia trebuie sa dispra. Ce hotaresti tu trebuie sa fie "litera de lege" pt toti. Acuma trebui sa si dovedesti ca tara o sa mearga bine, sau ramin la vorba ta "pas cu pas" si nu se va intimpla nimica

4 martie 2021 17:11

Justitie de cacat Afara din justitiei cu excroca Psd-ista de judecatore..

4 martie 2021 16:48

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis cere explicații cum că de ce a eșuat Democrăcănarea de la 10 August... Majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel are dreptul să știe exact cum milițienii pizdaci a dat cu bocancul și unde. Neprihăniții, adică vinovații fără vină, vrea să se facă lumină!

4 martie 2021 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.