Asociaţia Pro Infrastructură anunţă că CNAIR a anunţat câştigătorul execuţiei lotului 4 al autostrăzii Sibiu Piteşti, sectorul de 10 km cuprins între Tigveni şi Curtea de Argeş, respective firma austriacă Porr. Specialiştii estimează că, dacă nu vor exista contestaţii, contracul de 2 miliarde ar putea fi semnat în martie.

”Astăzi CNAIR a anunţat câştigătorul execuţiei lotului 4 al autostrăzii Sibiu Piteşti, sectorul de 10 km cuprins între Tigveni şi Curtea de Argeş. Este vorba de firma austriacă Porr. Dacă nu vor fi contestaţii contractul de 2 miliarde lei poate fi semnat în luna martie. Costul ridicat se datorează tunelului de 1,3km ce realizează trecerea de pe Valea râului Topolog pe Valea Argeşului. Nodul rutier Tigveni din capăt e inclus de asemenea în acest lot, astfel că traficul poate fi descărcat în DN73C”, a anunţat, joi seară, Asociaţia Pro Infrastructură.

Integral pe AdevărulComentarii

vasile Care este valoarea totala a acestei autostrazi daca 10 km costa 2 miliarde banuiesc ca de lei? Cat va costa 100km de traversara a muntilor?

5 martie 2021 9:23

ion Sa ne fereasca Dumnezeu sa trecem prin tunelul ala, construit de austriecii macelari de paduri in Romania ! Catastrofa asigurata cu acest tunel, austriecii numai rele si blestematii au comis in Romania post-89'.

5 martie 2021 6:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.