Procurorul-şef european Laura Kovesi a respins ca nepotrivite şapte din cele zece propuneri ale Bulgariei pentru posturile de procurori europeni delegaţi, deoarece candidaţii nu au calificarea şi experienţa necesare, informează BTA.

Propunerile au fost înaintate de Bulgaria Parchetului European (EPPO) pe 18 februarie, potrivit euractiv.com, care menţionează că cei şapte candidaţi respinşi sunt anchetatori, procurori regionali şi un judecător.

Ziarele Duma, 24 Chasa, Monitor şi Trud au scris joi despre acest refuz menţionând că Laura Kovesi a informat ministerul bulgar al justiţiei printr-o scrisoare în care comunică, de asemenea, că aşteaptă următorii candidaţi din partea Bulgariei.

Integral pe AgerpresComentarii

Zoologicale Cre-că s-a-nfoiat curca asta analfabetă în foale ca un curcan în fața bulgarilor. Dacă aveau bulgarii o cât de vagă recomandare de la hamericani, curca cerea urgent incă 7 de la Sofia și-i punea și șefi piste rumâni. Adică refăcea binomul: un șefuț bulgar piste un futut rumân. C-așa-i românul! Patriot.

5 martie 2021 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.