Institutul Național pentru Sănătate Publică a precizat că cele patru cazuri provin din rândul persoanelor de peste 70 de ani, cu comorbidități, în special afecțiuni cardiovasculare.

Pe 23 februarie, doctorul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a anunțat că 446 de persoane s-au infectat cu COVID după administrarea celei de-a doua doze de vaccin, ceea ce reprezintă 0,08% din totalul persoanelor care au făcut rapelul.

Libertatea a solicitat Institutului Național pentru Sănătate Publică informații suplimentare legate de aceste cazuri de infectare după vaccinare: câte cazuri sunt asimptomatice, câte persoane au prezentat simptome, câte au fost spitalizate și dacă au fost înregistrate și decese.

Integral pe LibertateaComentarii

Extraordinar de interesantă ecce hartimetica aiasta hoficială! Carevasăzică cei patru morți după a doua doză de vaccin ereau gorobeți de peste 70 de anișori, cu comorbități, deci, și cu speranță de viață depășită. Așadar, bine că nu se mai chinuiră cu bătrânețili, bieții gorobeți! Dintre cei patru însă, unul, cel din Argeș, avea 46 de ani, iar cel din Gorj, doar 45. Ăsta n-avea comorbități, dar o muritără de dor. Da, ați auzitără bine! Bietul de el, tocmai îngâna în gând cântecul Mariei Tănase: „Foaie verde-a bobului / Lung e drumul Gorjului / Dar mai lung e-al dorului. / Di la Gorj te duci și viiii-ii/ Dorul n-are căpătâi”. Pe semne, uimită de talantul băiatului, marii noatre artiste i s-a făcut milă de el și l-a luat cu sine ca să-l scape din ghearele covidului luat de la vaxcin. Dar oare au fost doar 4 duși la Domnul din 446 de infectați cu ... doza a doua? Statistica e o metodă puternică de cunoaștere a adevărului. O singură meteahnă o are. Dacă bagi în ea cifre mincinoase, iese un mare căcat!

5 martie 2021 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.