Chelsea le-a provocat celor de la Liverpool al cincilea eșec consecutiv pe propriul teren, record negativ nemaiîntâlnit în istoria "cormoranilor". Londonezii s-au impus pe Anfield, scor 1-0, iar trupa lui Jurgen Klopp este mai aproape de retrogradare decât de titlu în Premier League.

Din aprilie 2017 până la începutul acestui an, Liverpool bifase o serie de 68 de meciuri fără înfrângere pe Anfield. Totul s-a terminat în seara de 21 ianuarie, când codașa Burnley s-a impus surprinzător pe terenul "cormoranilor", 1-0. A fost începutul unei serii negre pentru trupa lui Jurgen Klopp.

Liverpool, cinci înfrângeri consecutive pe Anfield. Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului

Au urmat eșecuri pe bandă rulantă, cu Brighton, Manchester City și chiar Everton, rivala locală care nu mai câștigase de 22 de ani pe Anfield. În ultima rundă, Liverpool s-a înclinat în fața lui Chelsea, scor 0-1, și a ajuns pentru prima dată în istoria clubului la cinci înfrângeri la rând pe teren propriu. Mai mult, "The Reds" au devenit prima campioană en-titre din Premier League cu acest record negativ "în cârcă".

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.