Ştefania Gabriella Ferencz, secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, a încasat în 2020 peste 600.000 de lei, adică în jur de 50.000 de lei lunar. Fostă şefă de cabinet a lui Emil Boc în perioada când era premier şi ex-secretar general al Ministerului Transporturilor, Ferencz a fost anul trecut în patru consilii de administraţie.

Pe 18 ianuarie premierul Florin Cîţu a semnat detaşarea consilierului parlamentar Ştefania Gabriella Ferencz în funcţia de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de şase luni. Astfel, Ferencz îl urma pe Lucian Bode la MAI, după ce aceasta a fost secretar general-adjunct şi secretar general al Ministerului Transporturilor în 2020, când Bode conducea instituţia.

Perioada de la Ministerul Transporturilor i-a adus Ştefaniei Gabriella Ferencz numirea în mai multe consilii, unde sunt plătite indemnizaţii generoase. Pe lângă salariul de la Ministerul Transporturilor, 110.000 de lei în 2020, potrivit ultimei declaraţii de avere, Ştefania Gabriella Ferencz a mai câştigat bani de la CIFGA a Eximbank, CA al ROMATSA, CA al CNAIR şi CA al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A.

Integral pe AdevărulComentarii

De curios, am dat cautare dupa cv respectivei Nu mica mi-a fost mirarea sa constat, ca mai in toate cazurile de persoane publice-capuse, ca pregatirea de baza e o facultate la ... privat.

5 martie 2021 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.