În timp ce premierul Cîţu este în război deschis cu bugetarii, cu sindicatele şi, în general, cu toţi cei care îi cer bani, pentru oamenii noii puteri austeritatea nu există. Oricând se mai găsesc nişte funcţii bine plătite pentru a răsplăti oamenii de casă sau nişte fonduri care pot fi aruncate, cu dedicaţie, pe achiziţii inutile.

La o rapidă căutare pe SEAP descoperim că oamenii puterii din teritoriu se înghesuie să arunce cu banii în stânga şi în dreapta, demonstrându-ne că sărăcia este doar pentru unii.

O astfel de licitaţie este pregătită zilele acestea de Consiliul Judeţean (CJ) Suceava, unde jupân este de ani de zile pedelisto-liberalul Gheorghe Flutur. El a ajuns la concluzia că judeţul pe care îl păstoreşte are neapărată nevoie de promovare turistică în această perioadă. Drept pentru care, va fi organizată, pe data de 9 martie, o licitaţie pentru achiziţionarea unei porţi bucovinene care să marcheze intrarea în judeţ. Pentru achiziţionarea ei, CJ Suceava este gata să plătească 214.013,75 lei (circa 45.000 de euro), fără TVA.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.