Raluca Turcan a anunțat, vinei, că aproape 90.000 de dosare de pensie au fost reevaluate în vederea recalculării drepturilor beneficiarilor. Ministrul Muncii a precizat că acest lucru a fost posibil în doar o săptămână.

Turcan a amintit că numărul total al dosarelor de pensie care vor fi reevaluate pentru recalculare se ridică la aproximativ cinci milioane.

”Astăzi am avut bucuria, alături de colegii mei, să facem centralizarea la nivel naţional a numărului total de dosare intrate în evaluare pentru recalcularea tuturor dosarelor de pensii şi am ajuns la 89.900 de dosare deja evaluate în toate casele de pensii în doar o săptămână. Acestea sunt fapte, nu poveşti”, a declarat ministrul Muncii vineri, la Botoşani.

Integral pe Realitatea.netComentarii

aurel colceriu raluca sa mai scurtezi termenul pesimist de 1 an si jumatate !

6 martie 2021 18:55

Muie postacilor Psd Se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu comenteze...

6 martie 2021 15:43

ovi Beeeeeeeeeeeeeeeeeee...glasui turcana.

6 martie 2021 7:32

Pute Bravo fato ,sper ca la 100000 sa vina sa taie panglica si plavanul si tot asa la fiecare suta de mii sau mai poate face cate o rotatie cu Partu !!

6 martie 2021 0:16

v Tzurcano, spune-ne de cit timp aveti nevoie sa recalculati toate dosarele neavind de efectuat alte activitati. Eventual sa ne spui daca o sa mai fiti la guvernare si in special, daca altii nu o sa faca altfel

5 martie 2021 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.