Roxen este reprezentanta Romaniei la Eurovision 2021 și va interpreta melodia "Amnesia" pe scena de la Rotterdam.

Artista a avut un an foarte greu. Ea a povestit că a fost victima violenței domestice. Iubitul ei gelos a bătut-o, în pandemie, și a făcut public calvarul prin care a trecut.

"Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea" a declarat artista despre piesa "Amnesia".

Iubitul a lovit-o cu o coada de mătură

Artista în vârstă de 21 de ani a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie 2020, în urma cărora a făcut plângere la politie. Totul a pornit de la gelozia iubitului care o bănuia că făcea schimb de mesaje cu un alt barbat și a devenit violent, lovind-o cu pumnii și palmele peste față, spate și torace, după care ar fi continuat să o lovească cu o coada de mătură peste genunchi. Roxen a făcut plângere la Poliție și a obținut un ordin, în virtutea căruia, fostul iubit al lui Roxen e obligat "să păstreze o distanța de minimum 500 de metri față de reclamantă, față de reședința reclamantei din București și fata de locul de muncă al reclamantei, din București".

"Am avut ghinionul să trec prin aceasta experiență, consider că a fost o lecție importantă și stiu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate masuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a povestit Roxen.


Comentarii

Ecce Kurrupt Eurovizionara Roxane! Cu inspirație proaspătă de la lovituri cu coada de mătură are ceva șanse să sfârșească între primii zece... Ca să fi campion însă ca meseriașul de la Eurovizionul precedent de exemplu, trebe o inspirație mult mai profundă. La băieți minimum o cafteală cu cârnațul între buci de exemplu. Cu amnezia de rigoare evident deoarece campionul a uitat ce-a pățit când era mic și se juca de-a v-ați ascunselea cârnațului între buci, crede că așa s-a născut, cu o poftă nebună de cârnaț, el probabil își amintește că se juca pe calculator la Arcadă și hopa, i-a venit pofta înnăscută de cârnaț în kur... Iată o traducere directă a versurilor câștigătoare a campionului de la precedentul Eurovizion, interpretate la kuru gol ca să fie sigură treaba: Oh, oh, Un kur rupt ecce tot ce a rămas. Mă tot dau cu unguent. Am pierdut câțiva franjuri când, când m-am dus acasă crăcănat. Sfinkter-mi nici nu-l mai recunosc. Loviturile de cârnaț încă le tot simt. Dar iată acum sunt dependent. Fără cârnaț între buci nu pot să trăiesc. Scumpă ecce iubirea pe invers, plătesc în natură la nesfârșit. Pierd oricum ori la care capăt al cârnațului mă aflu. Pierd veșnic. Nu mai vreau dar iată, tot ce știu ecce să dau din buci, oh, oh.

6 martie 2021 5:49

Cicione Radu pai de ce ai fa iubit in loc de sot? in pizda matii de curva!

5 martie 2021 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.