Coaliția de guvernământ din Germania (Uniunea Creștină Democrată, Uniunea Socială Creștină și Partidul Social Democrat din Germania) a fost de acord să elimine cuvântul „rasă” din constituția țării.

În versiunea actuală a legii de bază a țării, există o clauză care interzice discriminarea pe criterii de sex, origine, rasă, limbă, patrie și loc de naștere, religie, opinii religioase și politice, precum și în legătură cu dizabilitatea. Se propune ca cuvântul „rasă” să fie înlocuit cu „din motive rasiste”.

Potrivit criticilor inițiativei, autoritățile nu eradică astfel ideea existenței reale a raselor. Aceștia cer schimbări mai radicale în constituție pe această temă, relatează presa internațională.

Integral pe România LiberăComentarii

Kuminecăturile Gemene Creștinii normali din zilele noastre evident crede că fiul și domn părinte ecce din aceiași substanță și co-există la fel de dumnezeiește și înainte și după taina kuminecăturii... La cacatolici și la ortodocși evident o înbuci în feluri diferite, dar evident tainic, nu ca hereticii sfidători cu arianusul lor la lumină în văzul tuturor...

7 martie 2021 13:59

Kuminecăturile Gemene Evident se impune precizarea de rigoare că Arianusul nu ecce defapt o rasă la propriu. Doar o doctrină creștină, heretică de altfel, care susține că fiul nu ecce dumnezeiesc decât după ce ecce făkut în sfinkter de domn părinte. Adică carevasăzică înainte de această facere, fiul defapt nu există. Fiul lipsește cu desăvârșire. Lipsește din punct de vedere spiritual. Fizic, evident ecce defapt un pizdac inferior, mort, care trebuie să se nască, din nou.

7 martie 2021 12:09

Ecce Kurrupt Cuvântul "rasă" da, trebuie defapt exterminat din vocabularul întregii omeniri. Rasismul va dispare sigur. Urmează probabil cuvântul "arianus", astfel va dispare și disprețul specimenelor Homo Superior față de pizdacii inferiori. Până atunci însă, combinația dintre acestea va continua să facă ravagii

7 martie 2021 5:41

Soluție currectă! Până la revenirea lui tata Adolf...

6 martie 2021 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.