Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, la Focşani, că vrea ca emblema Guvernului pe care îl conduce să fie construcţia de spitale noi, subliniind că prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă vor fi alocate sume pentru aceste proiecte.

"Bineînţeles, un alt proiect care a început anul trecut şi trebuie finanţat anul acesta este PNRR. (...) Planul acesta te ajută să ai curajul să faci reformă şi să finanţezi reforma, să finanţezi acele costuri. Şi aici am pornit cam cu aceeaşi idee pe care o avem şi la buget, facem reformă, dar reforma trebuie să se vadă în investiţii. Veţi vedea că resursele alocate în acest PNRR se concentrează pe proiecte de investiţii. România a rămas în urmă la investiţii în infrastructură, transport feroviar. Cred că cel mai important lucru şi sigur va rămâne emblema, eticheta, ştampila acestui Guvern - dorim să construim spitale noi. Nimeni nu a mai făcut acest lucru în 30 de ani, e momentul să facem acest lucru şi veţi vedea că în acest PNRR sunt alocate sume considerabile pentru construcţia de spitale noi. Ştiu că şi dumneavoastră aici aveţi un spital, la Consiliul Judeţean, trebuie inclus acest spital în acest Program de Reconstrucţie şi Rezilienţă. Şi sunt în România spitale care pot fi finalizate până în 2026. Aceasta e singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinim, ca spitalele pe care le vom face să fie finalizate până în 2026, deci să poată să fie finalizate până în 2026. Şi, de aceea îi rog pe toţi ceilalţi care au proiecte de spitale noi în comunităţile lor, dacă pot fi finalizate până în 2026, trebuie să le includem în acest Plan de Reconstrucţie şi Rezilienţă", a declarat Florin Cîţu.

Integral pe România LiberăComentarii

Bani sau pubula (pi rumânește fără „b”)? Pitagora spunea despre magistrați că nu trebuie să li ceară să promită la început, ci să dea socoteală la sfârșit! Deocamdată, Cuțu cel viteaz a împrumutat anul trecut o dată și jumătate mai mult decât nea Beșică în timpul marii crize din 2008 și continuă să se împrumute în contul țării cu viteza luminii. Dacă #rezistă tot mandatul, Cuțulică va amaneta pe mai nimic toată rezerva de gaze din Marea Neagră și se va împrumuta și în contul uriașului zăcământ Leviatan din estul Mediteranei. Numai că pentru ăla se luptă unii dintre cei mai mari rechini ai Planetei, de la care nea Pulică primește cel mult un scuipat!

7 martie 2021 13:48

zaha prietenii stiu de ce.,bagam bani in sanatate

7 martie 2021 11:35

Oltean Dupa ce a alocat miliarde de dolari si de euro in armament inutil, mai are obrazul ca sa declare ca sprijina domeniile prioritare ale Romaniei ! Un om normal nu mai asteapta nimic de la actuala clasa politica ! Toti sunt o apa si un pamant !

7 martie 2021 10:07

Muie postacului Psd-ist @je Da mai imputit de postac Psd-ist @je,,,spitalele care le-a construit imputiti de Psd-isti care ii lingi tu in cur totate functioneaza,,iei au promis si au si construit..f.m.m de postac Psd-ist..

6 martie 2021 21:57

Fomfaila, Fomfaila , Fomfaila la apel CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior cu mers cracanat, si un nimic de fizician. Balbaitii cu gura stramba va credeti stapani ai acestei natii pana cand ?. Isi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca. Nu vorbiti de bani pociturilor pana nu ii vedeti, astea sunt cuvinte goale ce din coada dau sa sune. Vom reveni negresit ca avem ce posta.

6 martie 2021 19:52

albanezul Si eu vreu sa fiu cosmonaut, asa si tu , o sa faci spitale pe luna sau martie ba pramatie.Mai usor e sa belesti pula oltene.

6 martie 2021 16:13

Lute Multe vrei dar ce se vede deocamdata sunt banii care ii bagi in activisti,cand se termina imparteala ne-am saturat de palavrageala ????

6 martie 2021 13:54

je Rezistacii nu sunt capabili sa stranga gunoaiele de prin parcuri si de pe strazile Capitalei, dar, delireaza cu promisiuni mincinoase, ca ce-i costa ?! Nebuna de la sect.1 ravneste sa inhate un imobil cu teren in centrul Capitalei, sa faca nebuna "scoala regala" ?! sanchi ! vb. rromilor.

6 martie 2021 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.