Franţa a crescut viteza campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului în acest final de săptămână, imunizând sâmbătă 220.000 de persoane, dublu faţă de sâmbăta trecută, la care se adaugă alte 250.000 de seruri aplicate vineri. Informația a venit de la ministrul sănătăţii Olivier Veran din Hexagon, citat de agenții de presă internaționale.

Conform Hotnews, în numai două zile au fost vaccinate aproape 500.000 de persoane. Până în prezent, 3,4 milioane de francezi au primit cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19.

"Sfârşit de săptămână de mobilizare pentru vaccinare. În această sâmbătă, la orele 17:30, 220.000 de francezi au fost vaccinaţi, mai mult decât dublu faţă de sâmbăta trecută! Continuăm şi mâine!" (duminică - n.r.), a anunţat ministrul Sănătății de la Paris, pe contul său de Twitter.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Pute Gaozar asa e dar nu mai uita sa iei pastilele la vreme ca esti viitor locuitor al Roamniei educate iar vorbele tale pica prost !! !!!

8 martie 2021 7:40

Pute Auzi maresale ce fac francezii si noi suntem pe locuri fruntase dar la ce nu suntem noi fruntasi ,unde e de lins..Vezi ca se termina gradele pana terminam noi vaccinarea !!

7 martie 2021 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.