Ne-am nenorocit! Nu doar politicienii s-au suit cu picioarele pe poporul român. Nu doar ofițerii din serviciile secrete folosesc puterea pentru a dirija politica și pentru a-și face plinul pentru două generații. Nu doar procurorii pun lanțuri și cătușe celor cu gura mare sau care se împotrivesc sistemului. A venit vremea să recunoaștem că deasupra tuturor, între popor și clasa conducătoare, se mai întinde o pătură de putere. Cea a milițienilor. Şi ei flămînzi, și ei proști, și ei violenți, și ei cruzi, și ei uniți ca ”plasa de Buzău”. Cu taxele și cu șmecheriile lor. Ei cercetează, ei amendează, ei fugăresc, ei fac dosarele pentru procurori. Pe cale de consecință, și ei își fac partea.

Şi dacă procurorii comandă dosare pentru nevinovați sau pentru dușmanii puterii, dacă o pun de petreceri și de preluări, ei de ce nu s-ar răcori cu picioarele, cu bulanul, cu pumnul sau cu pistolul din dotare pe cîte unul care cîrtește sau care are nevastă frumoasă și nu cotizează?

Integral pe CotidianulComentarii

Pe langa Vela a mai aparut electricianul Bodea care le-a mai bagat un spor militienilor, acela "de expert de clasa". Sa fie legat de faptul ca majoritatea tablagiilor au doua clase, ca trenul?! A ajuns prostimea poporului roman la putere!

8 martie 2021 12:00

ABCD Militianul Vela PNL, a fost recompensat in 2020 – la 31 ani de la rasturnarea lu’ Ceausescu, cu PATALAMAUA de „rivolutionar” HA ! HA! ce-i aduce lu’ Vela asta, privilegii : pensie de 4000 lei/luna ( in plus fata de pensia contributiva), gratuitati de-ti sta mintea-n loc, terenuri, locuinta pe mocca, spatiu comercial. Iliescu si Roman au clocit in 89′, clasa privilegiata de „rivolutionari”, care, in 32 ani, s-a inmultit ca paduchii, de la cateva zeci, au ajuns in prezent, la 4 milioane, si nu se mai termina. Paduchii astia de „rivolutionari” seaca Bugetul Tarii, si, toate partidele se prefac ca nu vad, n-aud, nu cunosc jaful la buget facut de Iliescu si Roman cu Legea "rivolutionarilor". Urgent, Johanis si Parlamentul trebuie sa abroge Legea cu "rivolutionarii" escroci, in ce Tara traim.

8 martie 2021 7:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.