Fostul premier Adrian Năstase a vorbit duminică seară la Antena 3 despre perioada „foarte complicată” pe care o traversează România în contextul pandemiei. El a avertizat că România se îndreaptă spre un regim autoritarist, lansând un atac subtil la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Mi-e clar că nu eram pregătiți pentru asta (c.n. pandemie). Ce se întâmplă în țară, cred că vedem cu toții situația socială foarte complicată, în condițiile în care apare această suprapolarizare de care oamenii politici încă nu sunt foarte conștienți. Apare o situație politică care este tot mai complicată și care duce încetul cu încetul către un sistem autoritarist. În momentul în care o singură persoană a reușit să obțină Parlamentul său, Guvernul său, practic sistemul său de justiție, cel puțin așa cum apare în indicațiile care se dau în legătură cu unele teme în care soluția nu convine”, a spus Adrian Năstase.


Comentarii

Dan ... dar tu ai vrut mandatul tau de cinci ani, și de atunci ni-se trage de a trebuit să-l suportam pe Băsescu zece ani și acum pe Werner tot zece ani, așa că nu ești cel mai în măsură să critici.

8 martie 2021 7:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.