Câteva sute de persoane au protest, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, fiind nemuțumiți de posibilitatea ca vaccinarea anti-COVID să devină obligatorie, dar și de posibilitatea impunerii pașaportului de vaccinare la nivel european.

O parte dintre cei prezenți la miting nu au purtat mască sanitară și nici nu au respectat regulile de distanțare fizică. Protestul a fost anunțat pe Facebook, iar oamenii spun că vor să aibă libertatea de a decide dacă se vaccinează sau nu. De asemenea, ideea eliberării unui aşa-numit paşaport pentru cei vaccinaţi împotriva bolii provocate de noul coronavirus este respinsă, pe motiv că este „discriminatorie şi încalcă bazele fundamentale ale Uniunii Europene, privind libera circulaţie a cetăţenilor".

Integral pe România LiberăComentarii

Kuminecăturile Gemene Fomistule, iar înbuci prompt ce am pus pe masă și regurgitezi pe sfinkterul din față clasicele gogoși cu gem de kăcat? După ce pizdacii, pardon sovieticii, i-a dat șutul fatal în arianus Fuhrerului și au venit soldații americacani să recupereze ce au mai putut recupera din al treilea Reich, au reușit căcănarii să recupereze cumva franjurii de la găoaza lui Goebbels și să-i reproducă la sfinkterul partenerilor strategici care luptă în prezent ca repetenții? Întreb deoarece seamănă leit cu ai tăi...

8 martie 2021 9:26

Ecce Kurrupt Virusul ăsta făcut de institutul chinezesc la comanda Inteligenței Centrale a Arianusului nu-i de joacă. Nu-i ca un Apple iPhone, Designed in USA și Made in China... îi distribuit gratis. Întrebucerea ecce când va sufla iar kuristul de serviciu din trompetă și ce fel de catastrofă urmează după ce trece și asta...

8 martie 2021 7:02

Oltean Nici nu-ti vine sa crezi ce procent de prostime este in randul romanilor ? Ce pregatire stiintifica au acesti oameni ? Ca e prost - nu ai ce sa faci, dar si mai rau este batjocorirea insemnelor nationale. La orice protest "prostimea" vine cu steaguri romanesti. Ar trebui amendati si pentru lezarea demnitatii insemnelor nationale.

8 martie 2021 4:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.