Pentru că a sunat la 112 şi a anunţat că a avut o altercaţie cu două persoane care aparent se drogau, un tânăr a fost adus la secţie şi „investigat”, fiind dat cu capul de masă şi strangulat.

Secţia 16 de Poliţie din Bucureşti ajunge celebră nu pentru că rata de infracţionalitate de pe teritoriul ei tinde spre zero, ci din cauza metodelor miliţieneşti de pedepsire, practic de tortură, folosite de agenţi în relaţia cu cetăţenii. O parte dintre agenţii de poliţie cercetaţi pentru tortură de la Secţia 16 din Capitală, după ce au sechestrat şi mai apoi au bătut crunt doi bărbaţi care le-au reproşat că nu poartă mască, apar şi în imaginile surprinse de camerele de supraveghere în timp ce agresează un tânăr. Practic, în timpul unui interogatoriu, aceştia îl dau pe cel „investigat” cu capul de masă, îl trântesc la podea şi îl strangulează, chiar în Secţia de Poliţie.

Victima din imagini a ajuns obiectul furiei poliţiştilor după ce a avut, pe stradă, o altercaţie cu două persoane care s-ar fi drogat. Bărbatul povesteşte că a anunţat situaţia la numărul 112. Însă unul dintre cei care, aparent, se drogau a sunat şi el la poliţie şi a spus că este fiul unui poliţist. Dus la secţie, bărbatul care a sesizat incidentul la 112 a fost supus brutalităţilor în mai multe reprize.

Integral pe AdevărulComentarii

pagubitu Oameni nebuni.La revolutie militienii canii si latraii de paza ai regimului au omorat oameni ,tineri.Sau transformat in jandari si in militzai,siau schimbat parul dar naravul ba.Nimeni nu lea bagat in cap ca ei sunt in serviciul cetateanului si nu a mafiotului.,hotului si politicianului nemernic. E un sistem putred si voi vreti o lume mai buna?Am luato la vale urrraaat de tot si culmea e nu ne rostogolim sa mai ajunga si altii deasupra,Nu.Lunecam asa cum vedeti si cei de jos trebuie sa tina bine frana sa nusi rupa gatul ,lingaaii,hotii,vanzatorii de tara,mafiotii adica mai pi intalesul tuturor,primarul ,prefectul jandarul ,perceptorul si pe langa ei dar printre cei de jos popa si invatatorul.Vai de ea lume nenorocita cat credeti ca va merge asa?

8 martie 2021 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.