Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că le-a cerut colonelului Valeriu Gheorghiță și ministrului Sănătății ca în zonele cu rată mare de infectare și unde sunt locuri libere pe platforma de vaccinare să fie permisă vaccinarea persoanelor din etapa 3.

”Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa 3. E o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Dacă persoanele din etapa 1 și etapa 2 nu vor să se vaccineze, să lăsăm persoanele din etapa 3. Cer mai multă atenție”, a spus premierul Cîțu.

El a declarat că a verificat situația din Timiș și a aflat că sunt 20.000 de locuri libere în platforma de vaccinare.

Integral pe G4media.roComentarii

pensionar revoltat Ai creat un haos ba Partule cu vaccinarea , mor batranii ca nu se pot vaccina iar tu si cu Gheo faceti statistici in care sa ne aratati ce grozavi sunteti la acest capitol. E dezastru oltene cand i-au decizii incompetentii ca tine si altii din gasca de praduitori si de prostalai, beliti pula nenorocitilor... Cum se poate vaccina un batran care nu se stie la computer si nu are asa o scula ba boilor. Ati creat o magarie complicata de programare prostilor, Cartule pune-o pe mata sa se programeze si vezi ce desteapta e si cum face...

9 martie 2021 7:45

Pute La fel e nebunie si sa trambalezi oamenii decat vaccinul,nu inteleg poate voi aveti alte viziuni !!!??Sunt vaccinurile mai greu de deplasat decat oamenii ??Au fost cazuri cand oamenii s-au dus si nu aveau vaccin sau din alte motive nu au putut fi vaccinati,pune maresalul sa gandeasca,stiu ca e greu !!

8 martie 2021 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.