Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat luni Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, anunță Administrația Prezidențială.

„Investițiile, reformele și creșterea economică sunt pilonii pe care este construit bugetul pentru 2021, astfel încât să fie respectate totodată principiile responsabilității fiscal-bugetare și al sustenabilității finanțelor publice. Ținta de deficit bugetar, de 7,16% din PIB, indică un efort considerabil de consolidare bugetară, care nu împovărează cetățeanul prin noi taxe și impozite. Astfel se creează premisele unei creșteri economico-sociale echilibrate și sustenabile”, se arată în comunicatul de presă.

Președintele transmite că bugetul pe anul 2021 este „axat preponderent pe investiții și pe accesarea fondurilor europene”, și că permite dezvoltarea României în sectoare esențiale, „prea adesea ignorate în trecut.”

Integral pe Digi24Comentarii

Păi ce să postezi despre... spusele de pe promter ale unui papgal?! Despre bicepșii lui, da, se mai poate spune câte ceva: bine hrăniți, bine odihniți, bine plimbați etc. Toate „calitățile” prostului fudul.

9 martie 2021 3:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.