Vaccinarea anti-COVID în România începe să prindă viteză! Autoritățile au anunțat că în luna martie vor sosi în țară peste 2,5 milioane de doze de vaccin, pentru toate „gusturile”: AstraZeneca, Pfizer și Moderna.

Până la acest moment au fost vaccinate peste 1 milion de persoane: 521.650 de persoane vaccinate cu o doză și 652.268 de persoane vaccinate cu două doze. Mai mult, începând cu data de 15 martie, persoanele din etapa a 3-a de vaccinare (populația generală) se pot înscrie pentru vaccinare pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, procesul de vaccinare pentru această categorie urmând să debuteze, cel mai probabil, în prima parte a lunii aprilie.

Integral pe Ce se intampla doctoreComentarii

Torquemada Îl completez pe Pardaillan, anume, viitorul vaccinat trebuie să mai aibă la el pe lângă accesoriile enumerate de Pardaillan, o pereche de chiloți de tablă, dar și o pereche de coclendăre, cu care să-i facă părul creț măciucă doftorului Rafila, dacă ipochimenul ăla o fi prin preajmă. Doctorul Alexandru Rafila, senator sclav al PSD este compliant și diligent, este excesiv de emergent și de sustenabil, dar nu a fost futut în cur deocamdată, însă o să aibă amicul Pardaillan mare grijă de asta. Cu respect, subsemnatul

9 martie 2021 1:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.