Pandemia de coronavirus şi consecinţele ei economice şi politice agravează dificultăţile cu care se confruntă femeile în materie de egalitate de drepturi, au avertizat luni trei femei cu funcţii de prim rang, relatează AFP.

Prim-ministrul neozeelandez Jacinda Ardern, vicepreşedinta americană Kamala Harris şi preşedinta Comisiei Europene Ursula don der Leyen au susţinut discursuri adresate Parlamentului European cu prilejul Zilei internaţionale a femeii.

"COVID-19 ne-a devastat sistemele de sănătate, economiile, mijloacele de subzistenţă, dar a exacerbat de asemenea inegalităţile structurale care afectează femeile de manieră disproporţionată", a declarat Jacinda Ardern.

Integral pe AgerpresComentarii

xyz Proastele sus-citate recita si ele ca niste papagali nenorociti, fraze goale de sens, atata timp cat, fetele acelea doua din Caracal, au fost ucise de criminal, pazita fiind poarta criminalulului de Procurorul "rezist" si de politistii caracaleni, pana si-a terminat nenorocitul treaba. Nici pana azi criminalul n-a fost definitiv condamnat, este protejat, profilat, etc.

9 martie 2021 7:26

bijbok drepturi egale pentru femei DAR si indatoriri la fel de egale. Duce Ghe un sac de ciment in spate atunci duce si Leana unul. Pai ce pula mea facem? Sa fie egalitate, nu?

8 martie 2021 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.