Teama de vaccinul anti-Covid se manifestă în special în rândul persoanelor tinere. Este constatarea neașteptată a specialiștilor. După un an în care am stat cu frică pentru familiile și apropiații noștri din cauza infecției cu noul coronavirus, a apărut barca de salvare, vaccinul, care previne boala. Tratament pentru Covid încă nu există.

O parte a populației refuză însă acest ajutor, deși infecția cu SARS-COV-2 a ucis până acum peste 20.000 de oameni în România. De ce ne este teamă de vaccinul care ne-ar putea ajuta să revenim la viața noastră normală și dacă într-adevăr avem motive să ne fie teamă, urmăriți într-un reportaj Pacient în România.

În România au fost imunizate până acum peste un milion de persoane și au fost infectate peste 800.000. Fiecare om are temerile sale în legătură cu un vaccin care a fost produs foarte repede, la fel cum și infecția cu SARS-COV-2 a acționat și a cuprins toată planeta în mai puțin de un an. Unii au reușit să își învingă teamă și merg la vaccin cu gândul că își vor putea strânge din nou în brațe copiii, nepoții sau părinții, alții cu gândul că vor să călătorească.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.