Mă pregăteam să scriu despre Congresul Partidului Mișcarea Populară, partidul breloc inventat de Traian Băsescu pe vremea cînd mai era președinte al României (și cînd, după știința mea, a contribuit, inclusiv, la pregătirea candidaturii lui Klaus Iohannis). Eram în oarecare întîrziere din cauza debutului jurnalistic și filosofico-social al lui Klaus Iohannis alături de o ceată de premieri europeni. Nu puteam trece peste mesajul în limbă de lemn al celor în cauză, un mod de a se băga singuri în seamă și de a se preface că au găsit în promovarea femeii o soluție pentru ieșirea din criză.
Și, cînd să încep povestea cu Traian Băsescu, intrat într-o stare totală de mucles, iaca se anunță o altă declarație a președintelui Klaus Iohannis.
Și, dacă răstoarnă lumea, am zis eu?

Am așteptat-o cu nerăbdare și, din păcate, ea nu poate fi ignorată. După marile sale proiecte eșuate (proiectul de țară, România educată etc), Klaus Iohannis s-a angrenat și în Marele proiect de combaterea pandemiei.

Integral pe CotidianulComentarii

Sfîntul Prooroc Paulus Băshitul Adevărat vă spun vouă! Îl fut în gură pe scursura aia de neom Cornel Nistorescu, fost turnător voluntar la securitatea lui Ceaușescu, tratament pe care-l administrez și bunului său tovarăș și pretin, Ion Cristoiu, căruia-i dau muie cu ghiotura. Muie! Muie PSD! Cu respect, Paulus Băshite, prooroc sfînt al Legiunii Garda Ruginită Împuțită AUR

11 martie 2021 5:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.