Dosarul „10 August”este subiectul unor discuții ample și la înalt nivel. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că Ministerul Justiției poate solicita verificarea procedurilor administrative și se poate relua urmărirea penală.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a a anunțat că, în dosarul “10 august“, Ministerul Justiţiei poate cere verificarea procedurilor administrative şi, dacă sunt identificate probe noi, se poate relua urmărirea penală.

Ministrul de Interne susține că „nu putem să ne facem că nu vedem ce a văzut o lume întreagă” la 10 august

“Niciodată nu am comentez şi nu comentez hotărârile instanţei. (…) Dar (…) nu putem să ne facem că nu vedem ce a văzut o lume întreagă, ce s-a întâmplat în 10 august. Odată cu publicarea ordonanţei de clasare, eu cred că împreună cu Ministerul Justiţiei – am avut o discuţie cu domnul ministru, la apelul domnului preşedinte Klaus Iohannis – un grup de lucru format din structurile noastre din Secretariatul general, de la MAI şi Ministerul Justiţiei s-au întâlnit şi…

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pute dl Muie scuzati tiganii care au scris aici ,numai un domn ca dvs putea prezenta si comenta situatia asa de clar dar nu trebuie neglijat tratamentul adica ora si doza.Cu respect !!

11 martie 2021 7:26

Sfîntul Prooroc Paulus Băshitul Adevărat vă spun vouă! Eu, Friedrich Preputzius Hemoroidus Șankrumus Fekalius von Paulus, alias Ecce Kurr Rupt și Kuminecăturile gemene, sunt nevoit să mă confesez vouă păcătoșilor poponari, că și eu sunt poponar, adicătelea transgendăr hermafrodit, adicătelea bărbat cu sex de femeie, conceput prin viol cu sodomizare în dosul mamei mele de către tatăl meu care era și el poponar. Și cum arianusul meu e numai franjuri de culoarea curcubeului, mă resemnez a vă spune, amin vouă păcătoșilor poponari ca și mine. Ecce normal că sunt poponar? Poponari din toate țările, uniți-vă! Legionari din toate țările, muiți-vă! Cu respec, Paulus Băshite, prooroc sfînt al Legiunii Ruginite Împuțite AUR

11 martie 2021 6:35

v Cei care contesta actiunea politiei, jandarmilor etc, uita comportamentul acestora din alte tari, in care folosesc diverse mijloace (batai, tunuri cu apa, gaze etc) pt ca manifestantii sa nu faca ce vor. In alta ordine de idei ma intreb ce cautau la manifestatie politica diversi insi cu copii. Apoi nu mi se pare "potrivita" actiunea lui Ghiolbanis, indiferent de interesele lui

10 martie 2021 23:38

Muie postacilor Psd Numai imputiti de postaci Psd-isti comenteaza aici futu-va in gura de tigani romani

10 martie 2021 13:34

Dorin Revizuim, revizuim, revizuim, ........., și iar revizuim până ce le convine lui Iohanis, PNL-ului, USR-ului!!!! Dar numai unele dosare vor fi revizuite, cele în care FALSIFICATORUL de Iohanis a fost ”ALBIT” vor fi lasate-n pace!

10 martie 2021 10:54

Lute Dl ministru vedeti ca va trebui sa revizuiti si dosarele alea cu casele ca sunt mari greseli facute de procurori !!!

10 martie 2021 9:33

vasile Adevarat nu putem sa ne facem ca nu vedem ce s-a intamplat pe 10 august cand s-a dorit rasturnarea guvernului. Jandarmii si-au facut datoria.

10 martie 2021 9:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.