Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că este posibil ca celor care au certificat de vaccinare să li se ceară și un test Covid și explică motivul.

Arafat a fost întrebat, luni seară, la Digi24, dacă, tehnic, mai este nevoie de un test Covid pentru cei care au certificat de vaccinare.

„Se poate cere testul pentru că s-a dovedit că poți fi purtător asimptomatic. Vaccinul limitează șansa de a te infecta, dar nu o anulează. Uneori se cere în comun”, a spus șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Integral pe CotidianulComentarii

UA-HA-HA! UA-HA-HA! UA-HA-HA! Necheză iară aRahatul! Păi atunci pe ce p... calului se revarsă miliardele în poznarele electronice ale tâlharilor care produc la repezeală și la plezneală vaxcinuri experimentale pe care nu le garantează cu nimic?! Care este câștigul vaxcinării? Mai și mor pe ici-pe colo unii tolomaci vaxcinați, dar asta e un fleac pe lângă efectele pe termen lung. Și nu ale Astra Zeneca, ce folosește o tehnologie tradițională, verificată, de producere a vaccinurilor, ci ale Pfizer și Moderna, care folosesc tehnologia ARN mesager, care modifică echilibrele genetice ale celulei umane! Cel mai probabil efect pervers al acestor vaxcinuri va fi reducerea, sau chiar anihilarea, capacității de procreare a vaxcinaților tineri. Dar cel mai grav pericol este acela al nașterii unor copii cu modificări monstruoase, cum s-a întâmplat nu foarte demult cu medicamentul Thalidomida! A merge împotriva legilor imuabile ale naturii a fost totdeauna un pariu pierdut. Cel de acum poate duce chiar le declinul speciei umane...

16 martie 2021 11:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.