România se confruntă cu un nou val pandemic, ceea ce se reflectă și în numărul infecțiilor noi raportate de la o zi la alta. De la o medie de 2.000 în ianuarie, s-a ajuns deja la 5.000-6.000, dar acesta ar putea fi doar vârful aisbergului.

Numerosi experti in politici de sanatate publica, medici si epidemiologi cred ca numarul cazurilor este in realitate mult mai mare. Asta pentru ca in Romania se testeaza putin, iar multi dintre cei care intra in contact cu virusul sunt asimptomatici si nu se prezinta niciodata la medic.

Printre cei care cred ca numarul cazurilor este mai ridicat se numara si expertul in sanatate publica Razvan Chereches.

"Au existat studii in strainatate care au aratat ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea fi de 4 pana la 15 ori mai mare. Insa e imposibil de spus cat de multe cazuri exista in realitate, mai ales ca se testeaza putin. Dar e cert ca avem mai multe cazuri decat se raporteaza zilnic", spune Chereches.

Integral pe Realitatea.netComentarii

nea corectu Dupa statisticile lor,in Romania toti am avut,avem sau ne vom inbolnavi curand de covid,asa ca nu stiu de ce se mai agita cineva pe tema asta.E pandemie,asta e.,scapa cine poate,nu ne poate ajuta nimeni,sistemul e corupt tot de la politic pana in casa proprietate personala unde se da banul ca sa se cumpere tacerea,legata de ...o sparla,aventura,sau adulter,ori o cheltuiala neprogramata.Deci ....CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE.

22 martie 2021 10:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.