Președintele PSD nu se teme să sfideze legea de Paște. Marcel Ciolacu și-a asumat că urmează să fie amendat potrivit reglementărilor în vigoare.

Pandemia după Ciolacu. Marcel Ciolacu a făcut un anunț care i-a luat pe mulți prin surprindere, duminică seară. Liderul PSD susține că indiferent de restricţiile care vor fi impuse în noaptea de Înviere, ca și anul trecut, el va merge la biserică.

Politicianul nu consideră că prin poziția sa va instiga alte persoane să procedeze într-un mod similar. Liderul social-democrat îşi asumă incusiv eventuale sancţiuni.

Pandemia după Ciolacu. „Eu, în noaptea de Înviere, voi merge la biserică, indiferent de toate restricţiile lor”
Politicianul a dat asigurări că este vorba de o decizie personală, care nu implică în niciun fel partidul pe care îl conduce.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ciolac de cacat Da este foarte interesant ce va face cascadorul asta, crede ca va singurul in noaptea de Inviere. Ahh da, singurul dobitoc care se lauda da, si pe care speram sa-l tina acolo sau "foarte aproape" pt totdeauna ! Oare chiar nu aveti ce scrie altceva mai jalnici "jurnalisti" ???

22 martie 2021 10:29

je Ciolacu asta slobozeste periodic pe gaura gurii, stiri senzationale - crede el, despre neinteresanta sa persoana. Noi, nici nu puteam sa respiram, nici sa mancam, nici sa k.....am, fara sa aflam unde-si pierde timpul cetateanul asta.....

22 martie 2021 9:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.