Premierul Florin Cîţu a declarat că în toamnă se va putea renunţa oficial la purtatul măştii dacă va exista până atunci un număr suficient de cetăţeni români vaccinaţi. Conform celor mai recente date CNCAV, peste 1,8 milioane de români s-au vaccinat până în prezent cu unul din cele trei vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

„2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% in populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România”, a declarat premierul Cîţu într-o postare publicată pe Facebook.

„Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale”, a spus Florin Cîţu.

Integral pe Digi24Comentarii

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior cu mers cracanat, Ati furat startul mizerabililor de guvernanti. Dupa ce voi va-ti vaccinat in frunte cu carmaciul acum ne dati lectii. Ar fi trebuit cu cel putin doua saptamani mai inainte sa fi inceput vaccinarea in masa a populatiei. Evident ca respectarea regulilor impuse de medici (nu de voi nepriceputilor si pungasilor) si vaccinarea cu viteza cresuta duce la invingerea pandemiei, alta cale nu exista. Destul de tarziu acum dar voi va-ti realizat interesele voastre si de sanatate. Daca aveati respect pentru noi nu mergeati cu frana de mana trasa. De fapt acest lucru v-a favorizat pe voi miseilor si fomfilor sa v-a feriti primii din calea imbolnavirii respectiv a mortii.

28 martie 2021 10:51

Pârțulache, băiatule, umbli cu zăhărel ieftin! Ne crezi proști, ai?, să punem botul! Măh Pârțule, cei mai mulți dintre noi am trecut fluierând de treapta întâi de liceu, nu ca tine, care ai obținut un 4 măreț la examenul respectiv. Unii dintre noi am intrat și la facultăți pe bune, pe vremea când se mai și învăța ceva carte prin ele. Doamna Veorica, de exemplu, care îți dă clasă la orice, dar mai ales ca P.M.! Despre fete se spunea că trebuia să fii urâtă ca să nu nu intri la ASE. Tu ai încercat de două ori și nu ai intrat. Oare ești cumva „fetiță” pe din dos?! Că slut ești cât cuprinde și la chip, și la minte și la suflet! Fanii tăi știu de ce. Că îți seamănă și speră s-ajungă și ei cineva în Republica Mondială Neomarxistă...

28 martie 2021 9:56

ovi Partule, nu te crede nimeni nici macar cand te balbai. Dute ba la logoped si invata sa vorbesti!

28 martie 2021 8:10

claudiu vasilescu Voi esentialii v-ati injectat. Noi oricum nu contam.

27 martie 2021 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.