Expertul în politici de sănătate publică Răzvan Cherecheş afirmă că se poate vorbi despre un al patrulea val al pandemiei, spre finalul acestui an, însă estimează că acesta va fi "semnificativ mai mic" faţă de cel de-al treilea și nu vom mai ajunge "să fie inundate secţiile de terapie intensivă”.

Profesorul Răzvan Cherecheş, fost consilier onorific al ministrului Sănătăţii, afirmă că după sezonul cald din acest an va exista un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, dar că atunci campania de vaccinare îşi va fi făcut simţite efectele.

"Vaccinurile nu ne vor proteja pentru valul trei. Abia la finalul verii, începutul toamnei, se va face diferenţa, atunci când va începe valul patru.

Integral pe HotnewsComentarii

Da, băi expertule, vom avea la valuri până n-o mai fi apă în Marea Neagră! Până una-alta, Coviduțul ăsta jmecher începe ca orice banală răceală sau gripă. Dacă-i tratezi energic, din primă clipă, simtomurile, Coviduțul moare la nivelul căilor respiratorii superioare, pentru că nu apucă să ajungă în plămâni, terenul său favorit, unde explodează cu adevărat. Iar dacă nu ajunge în pumoni, s-a ales bules și din pandemie! N-ar fi oare mai isteț din partea voastră, „experții” lui Stockfish (Pește prăjit) să stabiliți un pachet de antivirale ieftine, aflate deja pe piață, ca să tratați din fașă Coviduțul?! Dacă Măria Sa Statul nu este capabil să-l ofere gratuit oricărui gorobete care a strănutat o dată, îi curge nasul sau îl râcâie ceva în gât, pachetul n-ar costa mai mult de una sută lei, sumă pe care orice amărât ar da-o bucuros ca să scape de belele mult mai mari... Această strategie l-ar fi costat nimica toată pe domnul Stat, care nici nu ar fi bușit economia și nici populația n-ar fi fost hăituită cu amenzile și cheltuieliile de înmormântare! Dar voi ce-ați făcut, arafaților? Ați proclamat marea găselniță cu caca-maca numită masca neconformă, din care ați făcut o mare afacere de partid și de stat, ați extins abatoarele umane numite ATI și ați băgat lumea în depresie. Și asta cu două scopuri oculte foarte precise: să obișnuiți populația cu dictatura neomarxist-globalistă și să obțină Big Pharma câștiguri și mai fabuloase din producerea și vânzarea de materiale sanitare speciale, precum și medicamente noi și vaxcinuri caca-maca, toate foarte scumpe. Cu aceste „realizări” se rezolvă, implicit, și problema presiunii demografice asupra economiei globale. N-așa, domnule expert în piele sulii?!

29 martie 2021 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.