Șeful DSU Raed Arafat a declarat luni, după ședința BEx PNL, că situația din România privind pandemia nu este stabilă și că restricțiile impuse de autorități sunt mai relaxate decât în alte țări. Totodată, el a dat asigurări că nu vor exista restricții mai dure și i-a sfătuit pe români să se vaccineze și să respecte măsurile de protecție pentru ca restricțiile actuale „să devină istorie”.

Raed Arafat a explicat că situația este una critică, deoarece cifra pacienților de la ATI a depășit 1400. În acest context, șeful DSU spune că numărul de paturi ar putea crește cu mare dificultate.

Totodată, Arafat a explicat că specialiștii se așteaptă la noi creșteri ale ratei de infectare cu noul coronavirus, singurul județ unde se așteaptă o scădere fiind în Timiș. „Încercăm să mărim numărul de paturi, dar rămâne o mare problemă”, le-a spus șeful DSU.

Integral pe Digi24Comentarii

Pardaillan ": șeful DSU spune că numărul de paturi ar putea crește cu mare dificultate." La cati bani am dat la sanatate fara sa folosesc nimic , numai eu am cumparat 5 aparate d-alea. Unde te crezi Arahat? In palestina?

29 martie 2021 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.