Suspendat din PSD, fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, a preluat jumătate din acţiunile unei firme specializate în creşterea porcilor după ce a renunţat la postul „câştigat prin concurs” la Curtea de Conturi, după cum relevă datele profit.ro.

Eugen Teodorovici anunţase în ianuarie a.c. că a preluat postul de auditor la Curtea de Conturi, câştigat prin concurs în 2010, şi că acesta i-a fost rezervat pe toată perioada în care a ocupat funcţii publice. În februarie, fostul ministru anunţa că a devenit trezorier al Federaţiei Române de Rugby, iar în luna martie a confirmat pentru G4Media că a părăsit Curtea de Conturi pentru a se axa pe activităţi din mediul privat, manifestându-şi totodată dorinţa de a reveni în PSD, partid din care a fost nevoit să demisioneze pentru a putea fi auditor la Curtea de Conturi.

Potrivit datelor obţinute de profit.ro, din portalul termene.ro, Teodorovici a preluat recent 50% din capitalul companiei Agro Suin Factory SRL, actualmente Green Agra SRL, firmă ce are ca obiect principal de activitate creşterea porcinelor.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.