Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, susține în continuarea ideea potrivit căreia o carantină la nivel național, „ar face minuni” pentru țara noastră, scrie Digi24.

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan la DigiFM.

Totodată, ea a afirmat faptul că noile restricții valabile în weekend în zonele cu o rată de incidență ridicată s-au arătat a fi eficiente, tocmai pentru că au contribuit la o scădere a numărului de cazuri de Covid-19.

Integral pe ProTVComentarii

Problema acestor tineri autiști neomarxiști ecce că nu înțeleg și pace că boala Covid-19 are 4 faze. 1) Faza de debut, identică celei de gripă, în care instituirea rapidă a unui tratament antiviral energic cu medicamentele existenta (sunt multe!) distruge virusul încă din căile respiratorii superioare. Infecția este lichidată ACASĂ, nemaifiind nevoie de internare în spital! 2) Puținele cazuri în care virusul ajunge în plămâni provoacă pneumonii de diverse tipuri și gravități. Multe dintre acestea se pot rezolva tot ambulatoriu prin tratamentele doamnei doctor Groșan și ale altor medici care nu se mulțumesc să aplice doar tratamentele prevăzute în niște protocoale oficiale cu înaltă încărcătură nu numai de incompetență, ci și de criminalitate!!! 3) Cazurile foarte grave (puține la număr, dacă se acționează preventiv) ajung volens-nolens la ATI, iar de aici scapă cei care au un sistem imunitar bun. 4) Cazurile gravisime, dar și rarisime, care, se tratează cu tămâie și colivă, dar și pe astea le interzic neomarxiștii. Idioții de frunte din sănătate se încăpâțânează astfel să pună carul înaintea boilor. În loc să pună accentul pe tratamentul antiviral energic din prima clipă a infectării, o țin langa cu masca și distanțarea fizică. Rezultatul? Supraaglomerarea de la ATI, morții produși acolo pe bandă rulantă și revolta familiilor care nu sunt lăsate să-și îngroape creștinește morții! Și cine poate să garanteze că nu acesta este de fapt scopul neomarxiștilor?! Ei preferă incinerarea, dar, mai ales, valorificarea morților prin transformarea lor în îngrășăminte naturale. Nu râdeți! Ideea este deja în faza de „implementare”!!!

8 aprilie 2021 12:17

nea corectu Pai io stau in casa si in natura departe de aglomeratii ,de cand a inceput pandemia.Slava Domnului inca nu m-am imbolnavit si sper sa nu se intample.Mai sunt multi ca mine,care au scapat pana acum.Se putea si la ceilalti la fel?Se putea dar unii se cred vesnici,si tinerii in special cred ca ei sunt nemuritori.Mai sunt si prosti care habar nu au de igiena si de preventie ,si inca incalca toate regulile distantarii sociale.imbolnavinduse ei si pe ceilalti.

8 aprilie 2021 10:27

Ciobanu Mircea Asta-i aia cu abolirea propietatii private si instaurarea comunismului. Progresista lui Ciolos.

8 aprilie 2021 10:07

Cum e turcul și pistoala! Asta-i căzută din Lună! Vlăduțelul lu tăicuțoiu securist, nu le prea are cu șicoala (sic!), dar măcar e jmeker, o lasă pe proastă să se dea în bărci fără chiloți!

7 aprilie 2021 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.