Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, cu serul de la AstraZeneca, în ciuda informaţiilor care apar despre acest produs şi a spus că el are încredere în medici şi în cei care iau Nobelul, nu "în cei care scriu miau ca pisica".

"A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu", a spus Mihai Bendeac, miercuri, la Antena 3, după ce a făcut vaccinul anti-COVID.

Mihai Bendeac: A fost foarte simplu, am avut încredere în ştiinţă

Cât despre informaţiile contradictorii care apar cu privire la acest vaccin împotriva coronavirusului, artistul a arătat că nu le bagă în seamă, lăsându-se pe mâna specialiştilor.

"Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență.


Comentarii

Domnului Bendeac, cel cu capul de dovleac, Îți semnalez eu un om de știință veritabil, care te-ar cam pune pe gânduri. Îl cheamă Yoshimori Ohsani, cercetător specializat în biologie celulară, laureat al premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în anul 2016. Nenea japonezu ăsta, veritabil om de știință, a colaborat timp de 4 ani cu laboratorul din Wuhan, China, (sper că știi cu ce se mănâncă!) iar acum ce-i de acolo nu-i mai răspund la telefon! Și știi de ce? Pentru că a declarat că renunță la Premiul Nobel dacă cineva îi poate demonstra că virusul Sars-Cov-2 nu ar fi fost creat în laborator! De aici, un puhoi supoziții calificate în bloc de „specialiștii” invocați de tine drept teorii ale conspirației. Poate pe asta chiar nu o știi, dar termenul de teorie a conspirației a fost inventat în 1964 de CIA pentru a-i discredita pe cei ce se îndoiesc de minciunile oficiale! Și să-ți mai dau o informație semnificativă. Un Oarecare domn James D. Watson împărțea, în 1962, premiul Nobel pentru Medicină, împreună cu Francis Crick și Maurice Wilkins, pentru descoperirea structurii moleculare a acidului ADN. Ei bine, acest domn Watson a scris cu mânuța lui o carte intitulată „Dubla elice”, în care remarcă, la un moment dat, că „un număr considerabil” dintre savanții premiați cu Nobel „ nu numai că au o minte îngustă și nu-s amuzanți, ci mai sunt și complet idioți”!!! Acuma tu, hartistule Bendeac, nu cred că ești dovleac, dar fii cinstit și mărturisește dacă te-au miluit cu ceva așa-zișii „specialiști” din echipa Arahatului (dintre care niciunul nu este medic!) sau, fiind ușor #rezistac soroșisto-neomarxist-globalist nutrești un viguros dispreț pentru plebeii ce protestează pe străzi?

7 aprilie 2021 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.