Potrivit ANSVSA, sacrificarea mieilor se face în unităţi de abatorizare autorizate sanitar-veterinar unde sunt livrate animalele cu stare de sănătate certificată, identificate şi înregistrate, crescute în ferme, localităţi şi zone unde nu evoluează boli transmisibile.
Carcasele rezultate, expertizate sanitar-veterinar şi marcate cu marca de sănătate de formă ovală, se pot comercializa în magazine alimentare, măcelării, pieţe agroalimentare, supermarketuri, unităţi înregistrate sanitar-veterinar.
Integral pe Hotnews
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
Proiect USRPLUS: Conducătorii auto cu permisul suspendat vor putea susține testul oriunde în țară
17 aprilie 2021 15:48Cătălin Drulă: Peste 60 de chioşcuri din 10 staţii de metrou, desfiinţate
17 aprilie 2021 11:44Ministerul Educației a reziliat toate contractele cu asociația lui Alexandru Cumpănașu
16 aprilie 2021 15:53Românii care s-au vaccinat cu prima doză în străinătate și se află în țară pot face rapelul fără programare
16 aprilie 2021 15:41Părinți în pandemie: între presiune și epuizare – analiză Deutsche Welle
16 aprilie 2021 15:27Editorial
Cum au picat liderii USR PLUS primul mare test politic al guvernării. Cine câștigă din cearta partenerilor de coaliție
Liderii USR PLUS s-au întors, joi, cu coada între picioare la ședința de guvern, după ce cu o zi înainte au anunțat apocalipsa: retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Câțu din cauza demiterii lui Vlad Voiculescu...